Styrkerummet

Styrkerummet i Örebro erbjuder styrketräning med fria vikter i en privat mindre träningsstudio. Styrketräning med fria vikter är oerhört effektiv träning för allmän styrka, muskelbyggnad och fettförbränning. Träningen är baserad på tyngdlyftning, styrkelyftning och träning med hantlar och kettlebells.

#eleiko #styrkelyft #träning #gym

A post shared by Styrkerummet i Örebro (@styrkerummet) on

Gruppträning

Tillsammans med din fystränare lär du dig bra lyftteknik och olika metoder för att öka din rörlighet, din relativa styrka och din maxstyrka. Träningen utgår normalt från klassisk styrkelyftning samt träning med hantlar och kettlebells. Det är en effektiv och välbeprövad träningsform som möter upp idrottens och vardagens fysiska krav. Coachingen är individuell, men du tränar tillsammans med andra och vi träffas varje vecka på bestämda tider. Coachingen tar normalt paus under juli månad samt jul- och nyårshelgerna. Gymmet är öppet för egen träning året runt via taggsystem.

Personlig träning

Utan att behöva trängas och distraheras av en stökig omgivning får du här chans att fokusera på din träning i lugn och ro. Med smart planering och tydlig målsättning får du en effektiv och resultatinriktad träning. Vi lämnar inget åt slumpen. Allt har ett syfte. Du får träna mycket med fria vikter såsom skivstång, hantlar och kettlebells. Det är en effektiv och välbeprövad träningsform som möter upp idrottens och vardagens fysiska krav.

Svensk Klassisk Massage

Jag erbjuder klassisk svensk massage med triggerpunktsbehandling (akupressur). Du kan välja mellan delkroppsmassage, halvkroppsmassage eller helkroppsmassage (30, 45 resp. 60 minuter).

Kontakta mig för en kostnadsfri konsultation

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt meddelande

  Be the first to comment on "Styrkerummet"

  Leave a comment

  Your email address will not be published.


  *