Styrkerummet

Styrkerummet i Örebro erbjuder styrketräning med fria vikter i en privat mindre träningsstudio. Styrketräning med fria vikter är oerhört effektiv träning för allmän styrka, muskelbyggnad och fettförbränning. Träningen är baserad på tyngdlyftning, styrkelyftning och träning med hantlar och kettlebells.

https://www.instagram.com/styrkerummet/

Gruppträning

Gruppträningen utförs i en form av stationsbaserad cirkelträning. Övningarna utgår normalt från klassisk styrketräning med skivstång, hantlar och kettlebells samt kroppsegna övningar. Det är en effektiv och välbeprövad träningsform för allmän styrka, muskelbyggnad och fettförbränning. Övningarna varierar månad till månad, och kan alltid anpassas individuellt. Grupperna tar normalt paus under semesterperioden på sommaren samt jul- och nyårshelgerna. Gymmet är öppet för egen träning året runt via taggsystem.

Egen träning

Utan att behöva trängas och distraheras av en stökig omgivning får du här chans att fokusera på din träning i lugn och ro. Med smart planering och tydlig målsättning får du en effektiv och resultatinriktad träning. Vi lämnar inget åt slumpen. Allt har ett syfte. Du får träna mycket med fria vikter såsom skivstång, hantlar och kettlebells. Det är en effektiv och välbeprövad träningsform som möter upp idrottens och vardagens fysiska krav.

Svensk Klassisk Massage

Jag erbjuder klassisk svensk massage med triggerpunktsbehandling (akupressur). Du kan välja mellan delkroppsmassage, halvkroppsmassage eller helkroppsmassage (30, 45 resp. 60 minuter).

Kontakta mig för en kostnadsfri konsultation

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt meddelande

  Be the first to comment on "Styrkerummet"

  Leave a comment

  Your email address will not be published.


  *